Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brandon Ingram: Ja ću zabijati 40, a Zubac 30 poena

Još jedna u nizu sezona za zaborav za navijače Los Angeles Lakersa je pri kraju. Nakon što su dobro ušli u sezonu te nakon 20 utakmica bili na neočekivanom omjeru 10-10, nanizalo se nekoliko nesretnih ozljeda, a s time su počele loše igre i porazi.

No, nije sve tako sivo u Kaliforniji. Oformili su perspektivnu momčad koja će iz sezone u sezonu samo rasti, a k tome imaju velike šanse za dobrim pickom na ovogodišnjem, toliko najavljivanom draftu.

Prošle su godine izabrali Brandona Ingrama koji iza sebe ima solidnu sezonu s obzirom na fizičke manjkavosti na kojima mora poraditi. No, Lakersi su puno dobili i s našim Ivicom Zupcem koji je u kratkom vremenu osvojio suigrače i navijače svojim hrabrim predstavama, ali i simpatičnim karakterom.

Pred mladim je dvojcem radno ljeto kako bi „izbrusili“ svoj talent, a u tome će im pomoći Ljetna liga.

Prošla Ljetna liga je bila lagana za mene. Mislim da ću dobro igrati. Imam dosta iskustva. Ovo ljeto ću dominirati u Ljetnoj ligi“, izjavio je Ivica.

Ja ću zabijati 40, a Zubac 30. Ovogodišnja Ljetna liga će biti puno lakša za mene. Želim pokazati koliko veliki napredak sam napravio u svojoj igri kroz godinu dana. Pokušat ću pokazati nešto što će se događati sljedeće sezone“, nadodao je samouvjereno Ingram.

Zubac je prošle godine zabijao 10,6 poena uz 7,2 skoka i 2,7 blokade u Ljetnoj ligi, dok je Ingram zabijao 12,2 poena uz 4,2 skoka po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE