Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brandon Jennings 2014. napušta Buckse?

Brandon Jennings namjerava napustiti Milwaukee Buckse ako ovog ljeta ne postigne dogovor glede novog, dugogodišnjeg ugovora. Na kraju sezone Jennings će postati zaštićeni slobodan igrač, a, kako kaže, ako mu Bucksi odluče dati samo ponudu za produžetak ugovora do kraja sezone 2013/14, nakon koje bi bio potpuno slobodan igrač, ne postoji nikakva šansa da će i u narednim sezonama igrati u Milwaukeeju.

Prije ove sezone, branič Bucksa je odbio ponuđeni ugovor od 40 milijuna dolara kroz 4 sezone, a Milwaukee bi mu za iduću sezonu mogao ponuditi 4,5 milijuna dolara kao kvalifikacijsku ponudu. Očito, to ne bi u potpunosti zadovoljilo Jenningsove apetite.

“Nije nepošteno od njega dati takvu izjavu ako smatra da dogovor koji mu klub nudi nije pošten”, izjavio je generalni menadžer Bucksa John Hammond. “Bio bih iznenađen ako se tako nešto stvarno dogodi, ali sve što sada radimo dio je uvjeta kolektivnog ugovora i prirodno je voditi takve rasprave.”

Jenningsovi uvjeti su vrlo jednostavni – dobiti puno unosniji ugovor nego onaj koji mu je nuđen te kreiranje novog, jačeg rostera koji bi se mogao boriti za naslov prvaka.

“Samo želim pobjeđivati. Jedini mi je cilj biti dio pobjedničke ekipe, nije me briga hoću li biti smatran superzvijezdom ili biti glavni igrač, uostalom, smatran sam glavnim igračem otkad igram ovdje. Ne kažem da Bucksi ne žele pobjeđivati, ali bi definitivno momčad spremna za borbu za naslov bolje utjecala i na mene, motivirala me i još mi popravila igru”, zaključio je Jennings.

Latest Posts

NE PROPUSTITE