Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brandon Jennings ide na operaciju

Mladi razigravaè Milwaukee Bucksa, Brandon Jennings danas æe biti podvrgnut operaciji, objavio je GM Bucksa John Hammond.

Nakon subotnje utakmice protiv Utah Jazza, Jennings je osjetio bolove u lijevom stopalu te se nakon pregleda kad ortopeda ustanovila da je došlo do puknuæa pete metatarzalne kosti stopala te da æe igraè morati na operaciju kako bi se to zalijeèilo.

Operacija je nešto ozbiljnijeg karaktera te se oèekuje da Jennings izvan parketa bude 4 do 6 tjedana. Tijekom oporavka pratit æe se njegovo stanje te æe se ovisno o uspješnosti rehabilitacije odluèiti kada æe se moæi vratiti na parket.

Jenningsu je ovo druga NBA sezone i do sada nije propustio niti jednu utakmicu, no taj niz æe se ipak sada prekinuti. Ove sezone poboljšao je brojke u odnosu na proteklu te sada prosjeèno bilježi 18 poena, 5 asistencija i 4 skoka po utakmici.

Bucksi su trenutno na 9. mjestu Istoka s omjerom pobjeda i poraza 10-15 te æe vjerojatno pasti koje mjesto niže na ljestvici bez svog poèetnog razigravaèa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE