Friday, October 7, 2022

ZADNJE OBJAVE

Brandon Knight zaokružio mjesec za zaborav ozljedom

U sinoćnoj utakmici protiv Utah Jazza, 20-godišnji Brandon Knight iz Detroit Pistonsa uganuo je gležanj u kontri te je morao izaći iz igre nakon samo tri i pol minute igre, te će njegovo izbivanje sigurno staviti Pistonse u još veće probleme.

- Advertisement -

Prije 24 sata je “stradao” u naletu od DeAndrea Jordana u utakmici s Los Angeles Clippersima, a noćas doživio bolnu ozljedu zbog koje će sigurno izbivati s terena nekoliko utakmica. Prije mjesec dana, prisjetimo se, Metta World Peace je laktom u glavu udario Knighta a samo nekoliko dana kasnije Kyrie Irving ga je “provozao” u njihovom “1 na 1” dvoboju u BBVA Rising Stars utakmici. Za Knighta mjesec dana koje će sigurno htjeti zaboraviti.

Baš kao i kod ozlijeđenog Irvinga, ozljeda je prisutna ali rentgenska slika je negativna što je sigurno svijetla točka ovih ozljeda, bitno da nije ništa polomljeno. Detroit je izgubio posljednjih 6 utakmica u nizu te su izgubili 9 od 10 utakmica u posljednjih 20 dana.

Knight prosječno zabija 14 koševa s 41% šuta iz igre te 37% šuta za 3 poena, te bilježi 4,2 asistencije i 3,5 skokova po utakmici. 26-godišnji Rodney Stuckey će zauzeti mjesto startera umjesto Knighta, a on trenutno bilježi 10 koševa i 3,4 asistencije u prosječno 27 minuta igranja po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE