Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brandon Roy mora na novu operaciju koljena

Bivša legenda Portland Trail Blazersa, a danas novi igrač Minnesota Timberwolvesa Brandon Roy, na žalost svih njegovih ljubitelja kojih je zasigurno mnogo, mora ići na novu operaciju desnog koljena. Ovo je 28-godišnjem beku već sedma operacija koljena u životu, dvije je imao dok je igrao u srednjoj školi, dok je čak pet operacija prošao igrajući na NBA parketima.

Igra Roya u predsezoni i početku sezone ipak je unijela tračak nade da će se vratiti tamo gdje mu je mjesto, među najbolje bekove i igrače lige, ali nova operacija je ponovno bacila sjenu na potpuni povratak. Treba napomenuti da je Roy u dresu Wolvesa čak tri puta natukao koljeno, jednom u predsezoni, jednom na treningu, i jednom u susretu protiv Indiane koji je izgleda bio koban s obzirom da se od te utakmice nije vraćao u rotaciju Ricka Adelmana. Prema prvim informacijama, ova operacija nije ozbiljnije prirode i Roy bi zbog nje mogao propustiti tek nekoliko tjedana.

Čelnici franšize nisu bili sto posto sigurni u potpun povratak pri potpisivanju, iako bi to bio nevjerojatan plus s obzirom da bi dobili igrača koji sam može nositi klub, a uz njega još imate Kevina Lovea, Rickyja Rubia i Andrea Kirilenka. Takav trojac na papiru izgleda odlično, ali ozljede su dotakle i Lovea i Rubija, uz još nekolicinu igrača u hladnoj Minnesoti. Ako se Roy kojim slučajem ne vrati na parket, dobiti će svojih zagarantiranih 5,4 milijuna dolara za ovu sezonu, dok mu druga godina ugovora u slučaju neigranja nije zagarantirana.

“Bez obzira na konačan ishod, ja neću biti razočaran. Ako sve završi za dva tjedna, neka završi, gotovo je. Ja sam potpuno zadovoljan sa svim što sam postigao jer znam koliko sam se žrtvovao i trudio za povratak. Trebalo je mnogo discipline i teškog rada da se vratim, a to je jedino bitno”, rekao je Roy.

Latest Posts

NE PROPUSTITE