Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brandon Roy najavio povratak na košarkaški parket

“Ponovno æu igrati košarku u NBA ligi. Svakodnevno treniram i osjeæam da æu biti spreman za povratak. I da, zdravlje je u najboljem redu…”

Tako je na svome Twitter profilu napisao 27-godišnji Brandon Roy, nekadašnji najbolji igraè Portlanda, kojeg bi danas vjerojatno stavljali uz bok Jamesa, Duranta, Bryanta, Wadea i ostalih da ga tijekom karijere nisu pratile èeste ozljede.

Najbolji košarkaš Portlanda novijeg doba je prošle godine objavio kraj NBA karijere zbog kroniènih problema s koljenima. Meðutim, izgleda da je taj odlazak bio samo privremen kada je u pitanju ovaj polivalentni igraè na poziciji beka-krila.

“Spremam se za povratak iduæe sezone. To iz moje perspektive ne izgleda suludo, veæ sasvim realno. Želja je ogromna”, dodao je Roy, koji se u tom sluèaju ne bi vratio u Portland, veæ bi se povratak košarci dogodio u nekom drugom klubu.

Tijekom karijere u Blazersima (tri sezone) je ostvarivao u prosjeku 19 poena, 4,3 skoka, 4,7 asistencija, te imao šut iz igre od 46 posto ili za tri poena 35,2.

Latest Posts

NE PROPUSTITE