Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

BREAKING: NBA odlučila organizirati H-O-R-S-E turnir, na našim prostorima poznat i pod nazivom “Put oko svijeta”

Adrian Wojnarowski najavio je da će NBA liga zbog svih navijača održati natjecanje H-O-R-S-E, u kojem će sudjelovati i najveće zvijezde NBA lige. Paul Pierce, poznat i pod nadimkom The Truth je odgovorio na objavu Wojnarowskog komentarom kako je on spreman sudjelovati u natjecanju. Pierce  je jedan od najvećih NBA strijelaca u povijesti.

Pojedinosti o natjecanju se analiziraju, ali svim je sudionicima jasno da će turnir biti izoliran. Natjecanje će se odvijati putem video poziva, a svi će igrači morati šutirati u izolaciji, bilo da se radi o nekom lokalnom mjestu ili vlastitoj sportskoj dvorani. Koristit će se video-konferencija kako bi natjecatelji mogli odmah vidjeti što se događa.

Budući da je Pierce voljan igrati, to će otvoriti vrata i za ostale NBA legende. Legendarni šuteri poput Raya Allena i Reggieja Millera također bi mogli “uskočiti” i natjecati se. Mogli bi se pridružiti i neki od novijih NBA umirovljenika poput Dwyanea Wadea i Dirka Nowitzkog.

Pierce nije toliko popularan kao neki drugi mogući natjecatelji koji će nastupiti u H-O-R-S-E natjecanju. Međutim, zna se da je on jedan od najboljih NBA skorera 2000-ih. Samo njegovo prisustvo učinilo bi natjecanje mnogo zabavnijim za gledanje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE