Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brendan Haywood i Mike Miller u Portlandu

Nakon mnogo vremena s LeBronom Jamesom, veteran Mike Miller više neće igrati u istom gradu kao Kralj. To je rezultat tradea koji se desio između Cavsa i Blazersa, gdje su spomenuti Miller i Brendan Haywood poslani u Portland uz pickove druge runde 2019. i 2020. dok Cavsi neće dobiti ništa nazad, osim dva trade exceptiona u vrijednosti $10.5 i $2.85 milijuna. Zbog toga očistili su više od $12 milijuna u luxury taxu koji bi plaćali zbog velikog broja većih ugovora.

Haywoodov ugovor je non-guaranteed i kao takav vjerojatno neće biti potvrđen u roku od strane njegove ekipe u roku, pa će tako Brendan ostati bez ugovora i vjerojatno bez ekipe. Što se Millera tiče, Blazersi će ga vjerojatno waiveati a mislim da neće imati problema s traženjem nove ekipe. Traže ga u Memphisu, Oklahoma Cityu te Dallasu i kao jedna veteranska šuterska opcija sa klupe, dobro će doći svakoj od tih ekipa. Po meni, najviše će „leći“ Grizzliesima koji očajno trebaju bilo kakvu pomoć u napadu, i mislim da bi ovaj dodatak bio od ogromne važnosti Memphisu. Imaju prostora i volio bih Millera da vidim u bijelom dresu Grizlija. Ipak, još uvijek se nije izjasnio gdje će ići te na kraju krajeva, njegov sadašnji tim zvanično je Portland, sve dom ga ne otpusti.

Inače, izvor blizak Jamesu rekao je da je ovo pravi potez Cavsa, što je sušta suprotnost onome kako je reagovao kada je Miami tradeao ovog veterana. Tim potezom koji je Pat Riley povukao iz istog razloga (izbjegavanje plaćanja luxury taxa), isti je vrlo naljutio Jamesa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE