Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brett Brown o povratku Joela Embiida

Glavni trener 76ersa, Brett Brown gostovao je kod Zacha Lowea u njegovoj emisiji/podcastu “The Lowe post”. Dotaknuli su nastupa Darija Šarića na Olimpijskim igrama, vremenu kada je Brown bio pomoćnik u San Antoniju, te njegovom izletu u australsku košarku gdje je proveo deset godina i toliko je zavolio tu zemlju da je navijao za njih protiv SAD-a kada su igrali.

Nisu preveliku pozornost dali njegovoj ekipi 76ersa, ali su se dotaknuli jednog važnog pitanja koje je postavio Zach Lowe: “Kako napreduje Joel Embiid?”

Tri dana za redom već radim s Joelom, a upravo smo završili trening. Mogu vam reći da nam svi pokazatelji idu u pravom smjeru što se tiče njegove fizičke spreme i psihičke stabilnosti. Jako smo uzbuđeni“, rekao je Brown

Loweu to nije bilo dovoljno, te je uputio izravno pitanje da hoće li Embiid biti spreman za predsezonske utakmice na što je Brown bez oklijevanja odgovorio da će biti spreman. Nama preostaje nadati se da ćemo Embiida na terenu vidjeti nakon dvije i pol godine, a prva prilika je 04. listopada kada je na rasporedu prva predsezonska utakmica 76ersa protiv Boston Celticsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE