Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brewer na izlaznim vratima?

Minnesota Timberwolvesi bi rado ukljuèiti krilnog igraèa, Coreyja Brewera, u potencijalni trade prije završetka prijelaznog roka koji traje do 24. veljaèe. Klub iz Minneapolisa oèito nema dugoroène planove sa Brewerom, premda je on sam istakao nedavno kako ne bi želio napustiti Timberwolvese.

Brewerovo ime se veæ spominjalo u moguæem tradeu koji bi ukljuèio i Denver Nuggetse i New York Knickse, a koji bi se naravno doticao zvijezde Nuggetsa, Carmela Anthonyja.

Ovaj 24-godišnjak sa sveuèilišta Florida je izabran od strane Minnesote kao sedmi izbor drafta 2007. godine, no u svoje gotovo èetiri godine u ligi nije ispunio oèekivanja adekvatna tako visokom izboru. Dok je prošle sezone odigrao neke veoma kvalitetne utakmice (prosjeci od 13,0 koševa, 3,4 skoka, 2,4 asistencije i 1,4 ukradene lopte), ove sezone uz nešto manje minuta u na parketu prosjeèno bilježi 8,7 koševa, 2,8 skokova, 1,4 asistenciju i 1,6 ukradenih lopti uz katastrofalnih 38,4% ubaèaja iz igre.

Dolaskom Michaela Beasleyja iz Miami Heata i izborom Wesleyja Johnsona na ovogodišnjem draftu, ovaj odlièni obrambeni igraè je iz startne petorke preselio na klupu. Timberwolvesi sada oèito imaju previše igraèa koji mogu igrati na Brewerovoj poziciji, povodom èega se izgleda upravo on našao na izlaznim vratima kluba.

Latest Posts

NE PROPUSTITE