Monday, December 11, 2023

ZADNJE OBJAVE

Brewer novi igraè New Yorka, Asik Houstona

Krilni igraè Ronnie Brewer novo je pojaèanje New York Knicksa, dok je centar Omer Asik postao novi igraè Houston Rocketsa. Tako su Bullsi ostali bez dvojice svojih igraèa iz prošle sezone.

Informaciju o dogovoru Brewersa s Knicksima potvrdio je igraèev agent Henry Thomas koji je takoðer nadodao kako æe se Brewer odlièno uklopiti u ekipu Knicksa zbog svojih sposobnosti.

Iako nisu htjeli iznositi detalje ugovora, izvor iz Knicksa izjavio je kako je Brewer potpisao jednogodišnji ugovor vrijedan 1,4 milijuna dolara. To je takoðer i najveæi iznos koji su mu Knicksi mogli ponuditi.

Knicksi su doveli Brewera u zamjenu za Landryja Fieldsa koji je ranije otišao u Toronto Raptorse.

Brewer je prošlu sezonu odigrao za Chicago Bullse gdje je bilježio 6,9 poena, 3,8 skokova te 2,1 asistenciju u 24,8 minuta provedenih na parketu.

Omer Asik takoðer napušta Bullse koji nisu htjeli izjednaèiti visoku ponudu Rocketsa od 25 milijuna dolara za tri sezone. Asik je prošle sezone bilježio 3,1 poen, 5,3 skoka i 1 blokadu po utakmici, te su èelnici Bullsa odluèili da je bolje pustiti ga u Houston.

Sada Bullsi imaju nešto više prostora pod salary capom kojeg æe iskoristit za potpisivanje Nazra Mohammeda i Marca Belinellija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE