Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brian Scalabrine završava karijeru?

Èuveni White Mamba, 34-godišnji Brian Scalabrine, zasad nema novu ponudu NBA kluba, nakon što su se Chicago Bullsi izjasnili kako ne misle s njim produžiti suradnju.

Scalabrine je u jednom intervjuu spomenuo neimenovanu ponudu iz Europe, no želja za provoðenjem vremena sa svojom ženom i dvoje djece je ipak presudila u odluci da se ne uputi preko “bare”. Osim toga, dobio je i ponudu za posao košarkaškog komentatora/analitièara jedne bostonske televizijske postaje, no zasad je ipak košarkaška karijera ovom veteranu u prvom planu.

Prošle sezone je Scalabrine za Bullse odigrao 28 utakmica u kojima je bilježio tek 1,1 poen u prosjeku, dok je najbolju košarku života igrao u sezoni 2004/05, kada je bilježio prosjeèno 6,3 poena i 4,5 skokova za 21,3 minutu u prosjeku.

Unatoè prošlosezonskom minornom statistièkom uèinku na parketu, Scalabrine je èesto hvaljen po pitanju održavanja dobre atmosfere u momèadi i iskustva osvajanja naslova s Boston Celticsima 2008., te dvostrukog sudjelovanja u finalu u dresu New Jersey Netsa u prvoj polovici 2000-tih.

Ipak, za igraèa kojeg je svojevremeno Kevin Garnett nazvao najboljim momèadskim kolegom kojeg je ikad imao, možda se ipak naðe mjesta u nekoj NBA momèadi, te samim tim osigura i nastavak popularne sage o White Mambi. U suprotnom, nedvojbeno æe Scalabrine imati svoje fanove i gledatelje i na tzv. malim ekranima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE