Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Briljantan nastup Bogdanovića u slavlju protiv Mavsa!

Bojan Bogdanović u uvodnom dijelu sezone nakon povratka poslije ozljede traži formu, a noćas je odigrao najbolju utakmicu ove godine. Njegov Utah Jazz razbio je Dallas Maverickse, a Babo je bio najbolji pojedinac dvoboja.

Može se reći da je pitanje pobjednika bilo riješeno već u prvoj četvrtini, Jazzeri su već tada otišli na ogromnih 37:12, iako su Mavsi uspjeli taj zaostatak do poluvremena smanjiti na podnošljivijih – 15. Da ne bi bilo zabune o tome tko će na kraju slaviti, Utah je i treću dionicu odigrala maksimalno ozbiljno te se vratila na 25 poena prednosti, da bi do kraja sve bilo stvar “formalnosti”. Konačni rezultat bio je 120:101 za Jazz.

Nevjerojatnu večer imao je Bojan Bogdanović, mučio se hrvatski reprezentativac na ulasku u sezonu s formom, ponajprije šuterskom, a u ovom dvoboju kao da se iskalio za sve lošije nastupe. Ubacio je Babo 32 poena, pogodivši pritom 7 od 11 trica, dok mu je šut iz igre bio 10 od 16. Osim toga, podijelio je i 2 asistencije, a sve to je ostvario za 32 minute. Conley je postigao 22 poena uz 9 asistencija. Kod Mavsa, najbolji je već tradicionalno bio Luka Dončić s 25 poena, 6 skokova te 7 asistencija.

Jazz je sada na omjeru 15:4, a Mavsi 8:11.

Latest Posts

NE PROPUSTITE