Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Britanac Deng riješio osiguranje, hoæe li i Gordon?

Britanski košarkaš na privremenom radu u najjaèoj ligi svijeta NBA-u, Luol Deng, dobio je zeleno svjetlo za nastup na Europskom prvenstvu ovog ljeta nakon što je riješio pitanje osiguranja.

Deng, inaèe košarkaš Chicago Bullsa, je objavio na svojoj službenoj stranici da su sve prepreke riješene i da se konaèno može u potpunosti posvetiti pripremama za nastup na Eurobasketu ovog ljeta u Litvi.

“Igranje za Veliku Britaniju je vrlo bitno za mene, stoga mi je drago da smo uspjeli riješiti ovu situaciju. Bio je to dugaèak i naporan proces, ali u konaènici odlièan rezultat timskog rada”, napisao je Deng.

“Uzbuðeni smo što æe nam moæi pomoæi ove godine na Europskom prvenstvu”, rekao je direktor košarkaške reprezentacije Velike Britanije.

Nakon što su uspješno apsolvirali Dengovo osiguranje, Britanci se nadaju da æe isto moæi napraviti i s igraèem Detroit Pistonsa, Benom Gordonom. Iako se u Litvi vade vize za Olimpijske igre iduæe godine, Velika Britanija ne mora brinuti za taj dio jer su oni kao domaæin direktno upali u turnir.

Latest Posts

NE PROPUSTITE