Tuesday, January 31, 2023

ZADNJE OBJAVE

Britanac Deng riješio osiguranje, hoæe li i Gordon?

Britanski košarkaš na privremenom radu u najjaèoj ligi svijeta NBA-u, Luol Deng, dobio je zeleno svjetlo za nastup na Europskom prvenstvu ovog ljeta nakon što je riješio pitanje osiguranja.

- Advertisement -

Deng, inaèe košarkaš Chicago Bullsa, je objavio na svojoj službenoj stranici da su sve prepreke riješene i da se konaèno može u potpunosti posvetiti pripremama za nastup na Eurobasketu ovog ljeta u Litvi.

“Igranje za Veliku Britaniju je vrlo bitno za mene, stoga mi je drago da smo uspjeli riješiti ovu situaciju. Bio je to dugaèak i naporan proces, ali u konaènici odlièan rezultat timskog rada”, napisao je Deng.

“Uzbuðeni smo što æe nam moæi pomoæi ove godine na Europskom prvenstvu”, rekao je direktor košarkaške reprezentacije Velike Britanije.

- Advertisement -

Nakon što su uspješno apsolvirali Dengovo osiguranje, Britanci se nadaju da æe isto moæi napraviti i s igraèem Detroit Pistonsa, Benom Gordonom. Iako se u Litvi vade vize za Olimpijske igre iduæe godine, Velika Britanija ne mora brinuti za taj dio jer su oni kao domaæin direktno upali u turnir.

Latest Posts

NE PROPUSTITE