Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Britanci optužuju: Bullsi odgovaraju Denga od Londona

Direktor Britanskog košarkaškog saveza Chris Spice odaslao je službenu izjavu u kojoj optužuje NBA momèad iz Chicaga da nagovara Luola Denga da zbog ozljede odustane od nastupa na Olimpijskim igrama.

Spice je u izjavi neizravno optužio i samu NBA ligu za nedostatak podrške u ovom sluèaju. Navodno Bullsi žele da Deng zbog ozljede ruènog zgloba odustane od nastupa za britansku košarkašku reprezentaciju u Londonu.

“Luol Deng je odluèan sudjelovati u olimpijskom programu Britanskog košarkaškog saveza unatoè snažnom pritisku da zbog ozljede odustane od nastupa u Londonu. Cijenimo njegov stav jer se pokazao kao pravi profesionalac koji zna voditi brigu o svom zdravlju, premda je odigrao jako puno utakmica u skraæenoj NBA sezoni. Još od sijeènja vuèe ozljedu zgloba, ali to se na njemu nije primjeæivalo”, stoji izmeðu ostalog u Spiceovoj izjavi.

Zbog sporazuma o kolektivnom pregovaranju Bullsi nemaju moguænosti sprijeèiti Denga da nastupi na Olimpijskim igrama, to može uèiniti jedino sam košarkaš. Još se èeka odgovor vodstva NBA lige i Chicago Bullsa na izjavu direktora Britanskog saveza.

Latest Posts

NE PROPUSTITE