Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brojne promjene u Knicksima

Službeno je potvrðeno da su New York Knicksi sa liste slobodnih igraèa pojaèani sa dva krila od kojih se oèekuje da pokrpaju rupe ispod koša. Doveli su bivšeg Knicksa Jereda Jeffriesa i Derricka Browna, bivšeg igraèa Charlotte Bobcatsa.

Kako bi napravili mjesta za njih danas su otpustili Coreyja Brewera i juèer Kelennu Azubuikea.

O Jeffriesu smo veæ pisali kao moguæem pojaèanju i to je sada postalo službeno.

Brown je posljednje dvije sezone, od kada je kao 40. izbor na draftu 2009. otišao u Charlotte Bobcatse, skupio 3,4 koša i 10,4 minute u prosjeku.

Brewer nije nastupio nijednom za Knickse od kada je došao kao jedan od zamijenjenih igraèa prije nekoliko dana. Njemu, po svemu sudeæi, neæe biti problem naæi novu ekipu. Navodno je šest ekipa zainteresirano za njegove usluge. Kao moguæa odredišta spominju se Boston, Chicago, Miami, New Orleans, Dallas i San Antonio.

Azubuike je doveden ljetos u zamjeni igraèa Knicksa i Warriorsa. Zbog problema sa koljenom ni on nije nastupio za svoj novi klub u 2010/2011. sezoni. Oèekivalo se da bude spreman poèetkom sezone nakon što je lani propustio posljednjih 73 susreta ali, na njegovu žalost, došlo je do komplikacija i nikada nije dobio šansu da zaigra za Knickse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE