Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brook Lopez još èetiri godine u Brooklyn Netsima

Centar Brook Lopez (24) dogovorio je èetverogodišnje produljenje ugovora s aktualnim NBA klubom Brooklyn Netsima, navode amerièki mediji.

Kako proteklih tjedana nisu uspjeli dogovoriti trade s Orlandom za Dwighta Howarda, Netsi su prvi dan u kojem su moguæi službeni potpisi košarkaša u prijelaznom roku, iskoristili da bi osigurali ostanak svog 213 centimetara visokog centra.

Lopez se spominjao kao opcija u tradeu s Magicom proteklih nekoliko mjeseci, ali sada æe barem zapoèeti sezonu u Netsima buduæi ne smije biti mijenjan prije 15. sijeènja sljedeæe godine. Uvjeti novopotpisanog ugovora zasad nisu poznati, ali osoba bliska klubu navodi da je isti vrijedan oko 60 milijuna dolara.

Lopez je prošle sezone zbog ozljeda bio limitiran na tek pet utakmica u kojima je ostvarivao prosjek od 19,2 koša. Tijekom dosadašnje NBA karijere zapoèete 2008. godine na prosjeku je od 17,4 koša i 7,5 skokova.

Brooklyn Netsi su u periodu od završetka prošle sezone bili jako aktivni, pa su pored Lopeza osigurali ostanak u klubu Derona Williamsa i Geralda Wallacea, dok su doveli Joea Johnsona iz Atlante, te Mirzu Teletoviæa iz Caje Laboral i veterana Reggiea Evansa iz LA Clippersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE