Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brook Lopez ozlijeđen, pauza 10 do 14 dana

Nakon što je prošle sezone centar Netsa Brook Lopez odigrao samo 17 utakmica zbog loma pete metatarzalne kosti desnog stopala koji mu se dogodio 20. prosinca prošle godine na utakmici sa Sixersima, ni ova sezona nije počela bajno za njega. Na utakmici protiv Sacramenta u srijedu (15.10.) opet je ozlijedio desno stopalo, no ovaj put je imao samo blaže uganuće.

Brook Lopez je osjetio bol u desnom stopalu nakon što mu je netko zgazio na nogu tijekom predsezonske utakmice s Kingsima,“ rekao je generalni menadžer Netsa Billy King. „Rendgen i CT su napravljeni u četvrtak te su pokazali da nema fraktura ili ozljeda kostiju. Brooku je dijagnosticirano blaže uganuće desnog stopala i izostat će 10 do 14 dana.“

213 centimetara visoki centar Brooklyna je bitan faktor za njihovu igru. U protekle tri sezone je propustio čak 134 utakmice a samo prošle nije igrao u 65 ogleda svoje momčadi.

Odigrao je tri utakmice za Netse u predsezoni i prosječno je postizao 18 poena, hvatao 5,6 skokova za 23,3 minute na terenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE