Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brooklyn Netsi otpustili Anthonyja Bennetta

Prema pisanju Marca Steina s ESPN-a, prvi pick drafta iz 2013. godine Anthony Bennett ostao je bez angažmana i u četvrtom NBA klubu u svojoj kratkoj karijeri.

Na niske grane je pao 23-godišnji Kanađanin jer su ga otpustili i Brooklyn Netsi, trenutačno najlošija ekipa lige. Nakon što nije uspio izboriti mjesto u rotaciji, igrao je neko vrijeme u Razvojnoj ligi za Long Island Netse, ali čini se da je i tom eksperimentu došao kraj.

U Brooklyn Netse će kao zamjena Bennettu doći Quincy Acy, 26-godišnjak kojemu će ovo biti peti klub u karijeri. Acy je ove sezone trebao igrati za Dallas Maverickse, ali je bio otpušten kako bi se napravio prostor zbog nedostatka bekova, a otada je igrao za Texas Legendse u Razvojnoj ligi. S Netsima će potpisati desetodnevni ugovor.

Što će dalje biti s Bennettom još uvijek nije sigurno, ali niti jedna NBA momčad za sada ne pokazuje interes. Kao što smo nedavno pisali, čini se da je ovo samo dodatna potvrda kako je Anthony Bennett najgori prvi pick u povijesti lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE