Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brooks bez komentara o Durantu

Novi trener Washington Wizardsa, Scott Brooks, kaže kako je trenutni fokus na sadašnjim igračima ove momčadi, a ne na dovođenju Kevina Duranta. MVP sezone 2013./2014. Ovo ljeto postaje slobodan igrač, te se zbog toga spominjalo mnogo ekipa kao njegov novi dom. Prilikom predstavljanja Brooksa, mnogi su se nadali kako će odmah početi pričati o Durantu i njegovu dovođenju. No, on je vješto izbjegao razgovor o tome, pa se nije doznalo puno informacija po tom pitanju. Ernie Grunfeld, trenutni menadžer Wizardsa, kaže da je Scott došao trenirati trenutne igrače ove momčadi.

Brooks će pred sobom imati dobru momčad, na čelu sa sjajnim Johnom Wallom, za kojeg kaže da može igrati na nekoj drugoj razini. Veza s igračima morat će biti izuzetno dobra, bez obzira hoće li Durant doći, a posebno zbog loših odnosa cijele ekipe s bivšim trenerom, Randyjem Wittmanom.

Nakon što su prošle godine u doigravanju pobijedili Toronto Raptorse s 4:0, te pružili odličan otpor Atlanti unatoč ozlijeđenom Wallu, ekipa iz glavnog grada SAD-a ove godine nije niti uspjela ući u doigravanje.  Ovogodišnji omjer bio je 41-41.

Latest Posts

NE PROPUSTITE