Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Brooks: Westbrook je na višoj razini od ostalih razigravača

Oklahoma je ove sezone sezonu počela loše, a razlog tome bile su ozljede aktualnog MVP-a lige Kevina Duranta i jednog od najeksplozivnijih bekova lige – Russella Westbrooka. Upravo je Westbrook dio moderne NBA ere u kojoj su playmakeri na neki način najdominantniji igrači lige. Pri tome ne mislimo na njihovu fizičku dominaciju, već na činjenicu da sve više i više napadačkih akcija završava završnicom playmakera, a ne njegovim asistiranjem krilima ili centrima pod košem.

Russell Westbrook je na neki način predvodnik te grupe igrača, igrač za kojeg se često govori da je možda i atletski najpotentniji playmaker u povijesti lige. Mnogo je organizatora igre koji, svaki na svoj način, dominiraju igrom u današnje vrijeme. Chris Paul je godinama jedan od najboljih playeva lige i dio je rasprave za MVP-a sezone, dok su Damian Lillard, Mike Conley i Jeff Teague su napravili još jedan korak naprijed ove sezone.

No ipak, mnogi smtraju da je ipak Westbrook najbolji igrač u toj grupi. Jedan od onih koji se slažu s tom tvrdnjom je i trener Thundera, Scott Brooks:

„On je prava sila! Igra na višoj razini od bilo kojeg playmakera u ligi u ovom trenutku.“

OKC će i ove sezone biti opasna momčad i konkurirat će za naslov prvaka, a Russ je veliki razlog za ohrabrenje navijačima Thundera.

Latest Posts

NE PROPUSTITE