Thursday, November 30, 2023

ZADNJE OBJAVE

Bryant: Divim se Messiju i navijam za Barcu

Kobe Bryant, šuter LA Lakersa i ponajbolji košarkaš svijeta, veliki je nogometni fan i navijaè Barcelone. Kao i mnogi, ne može dovoljno nahvaliti Lea Messija.

“Messi je najbolji nogometaš kojeg sam ikada vidio. Impresionira me istina da iz utakmice u utakmicu najbolji nogometaš svijeta izvodi neviðene poteze. No, on još uvijek može napredovati i biti još bolji jer je jako mlad” tvrdi Bryant u razgovoru za Sport.

“Uvijek nastojim gledati utakmice Barcelone, kada god to mogu. Odnosno kada nema na rasporedu svoje utakmice. Ono što je Messi izveo prošlog tjedna protiv Arsenala u Ligi prvaka je bilo èudesno. On je fenomenalan igraè, bori se za svaku loptu, igra žešæe nego bilo tko drugi i drži loptu u nogama štogod se dogaðalo oko njega. Izrazito ga je teško èuvati s obzirom na njegov stil igre.”

Bryant se potpuno složio s trenerom Arsenala Arseneom Wengerom, koji je konstatirao da Messi igra kao igraèi na Playstationu.

“Da, toèno tako, to je Wenger dobro rekao.”

Bryant kaže da nije mogao gledati ”clasico” u kojem je Barcelona pobijedila Real u Madridu s 2-0.

“Vidio sam samo sažetke s te utakmice. Messi je zabio još jedan izvrstan gol.”

Na kraju, zvijezda LA Lakerka otkriva da je navijaè Barcelone.

“Odrastao sam u Milanu, gdje je moj otac igrao košarku. No, uvijek sam osjeæao veliku strast prema nogometu. Kada sam odrastao, pratio sam sve najbolje svjetske nogometaše. Volio sam gledati Ronaldinha dok je igrao u Barceloni. No, danas je za kreaciju šoua u svjetskom nogometu zadužen Lionel Messi” zakljuèio je Bryant.

U listopadu ove godine, njegovi æe Lakersi u sklopu europske turneke NBA klubova igrati u Barceloni protiv istoimenog domaæina. Bryant se nada da æe tom prigodom imati priliku i osobno upoznati velikog Argentinca.

Latest Posts

NE PROPUSTITE