Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant dobio èetiri tehnièke u tri utakmice

Kobe Bryant, voða Los Angeles Lakersa, kluba koji je posljednje dvije godine najbolji u NBA lige, proživljava dosta nervozne trenutke u sezoni.

Njegova je momèad nenadano nanizala tri poraza. Bolji su od Lakersa bili Milwaukee i Miami na njihovom parketu, dok su Bryant i društvo pali u utorak naveèer i kod San Antonija.

U tom ogledu je Bryant u igri potrošio èak 27 lopti, a samo ih je osam pogodio. Isto tako, napravio je nevjerojatan niz od èak trinaest promašaja u igri.

Još je zanimljivije da je Bryant u zadnje tri utakmice (spomenuta tri poraza) dobio èetiri tehnièke pogreške, s tim da je protiv Milwaukeeja zaradio i iskljuèenje prije kraja utakmice. Nakon toga se tijekom ogleda posvaðao s LeBronom Jamesom iz Miamija, a u utorak naveèer i sa Georgeom Hillom iz San Antonija.

Èinjenica je da Bryant opet forsira i privatizira utakmice, zanemarujuæi suigraèe, a amerièki tisak navodi da niti u svojoj svlaèionici nema potpunu potporu svih igraèa.

“Klub je u krizi i osjeæam da sam prvi koji treba promijeniti stvari. No, ponekad možda pretjeram u želji” rekao je Kobe nakon poraza kod San Antonija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE