Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant: Doigravanje? Pa, to uopće nije upitno

U noći s petka na subotu košarkaši Los Angeles Lakersa su na svom parketu pobijedili Portland 111:107, te su time upisali sedmu pobjedu u posljednjih deset utakmica.

No, još su uvijek Lakersi izvan kruga osam najboljih momčadi na Zapadu, odnosno, izvan kruga doigravanja. Kobe Bryant i društvo su na devetom mjestu Zapada s omjerom 27-29, a ispred njih je na osmom mjestu Houston s pozitivnim omjerom 31-26.

Najbolji igrač u pobjedi Portlanda je bio Kobe Bryant s 40 poena, koji je nakon te pobjede ustvrdio:

“Doigravanje? Pa, to uopće nije upitno, naravno da ćemo igrati doigravanje”, rekao je Kobe, makar trenutačan pogled na ljestvicu i ne obećava tako lako ispunjenje tog cilja.

“I ne samo to. U doigravanju se ne bojimo nikoga. Niti San Antonija, niti Oklahome, niti Denvera, niti bilo koga. Jaki smo, mi to znamo”, dodao je, uz objašnjenje:

“Nedavna utakmica protiv Miamija mi je dala potvrdu toga. Kontrolirali smo rezultat i igru do zadnje četvrtine. Pali smo jer imaju dva sjajna igrača, LeBrona i Wadea, ali obranu smo cijelu utakmicu odigrali na stvarno visokoj razini. Vidjeli smo da se možemo nositi s Miamijem, a to znači da možemo normalno igrati protiv svih i protiv mnogih smo favoriti.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE