Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant favorizira Phila Jacksona

Kobe Bryant još uvijek nije prebolio naèin na koji su Lakersi u drugom krugu playoffa poraženi od Dallas Mavericksa pod trenerskom palicom Phila Jacksona. Ove sezone se želi iskupiti te je u potpunosti podržao povratak Jacksona nakon otkaza Mikeu Brownu.

“Vi dobro znate kakvi su moji osjeæaji prema Philu”, rekao je Bryant. “Jedina stvar koja me je uvijek muèila je bila prošla godina kada nisam bio u moguænosti dati mu sve od sebe zbog toga što sam igrao pod ozljedom noge. To me je uvijek izjedalo iznutra, pogotovo kada znam da je to Jacksonu bila zadnja godina na klupi. Jednostavno nisam bio u moguænosti dati mu sve što mogu od sebe. On je predobar trener da bi na takav naèin završio trenersku karijeru”, nadodao je Bryant.

Izvori bliski ESPNLosAngeles.com govore kako je Jackson otvoren za povratak treniranju nakon što je propustio cijelu prošlu sezonu. Ne treba ni zaboraviti bivšeg trenera New York Knicksa Mike D’Antonija, koji je uz Jacksona glavni kandidat za klupu.

“Poznavajuæi ga, mislim da je to samo pitanje njegovog zdravlja i može li se ponovno nositi s time. On je perfekcionist, to svi znaju. On nas je pouèavao nijansama, sitnim detaljima i zamršenostima u igri o èemu mnogo ljudi nema pojma. Kada je u pitanju košarka, on je na razini genija”, završio je Bryant.

Publika je na posljednoj utakmici Lakersa protiv Golden State Warriorsa nekoliko puta izvikivala povratak Jacksona. Èini se kako je povratak Jacksona i nije daleko od stvarnosti. Njegov dolazak na klupu Lakersa podržao je i Dwight Howard, a i javnost željno išèekuje njegov povratak.

Posljednje informacije govore kako æe Lakersi danas održati sastanak s Jacksonom i kako je to za sada jedini dogovoreni sastanak s nekim trenerom, što znaèi kako su Lakersi njemu dali prioritet i sve æe uèiniti kako bi ga nagovorili na povratak.

Latest Posts

NE PROPUSTITE