Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant: Gasol je jedan od najboljih krilnih centara ikada

Kobe Bryant, ponajbolji košarkaš današnjice, u ranijoj je fazi svoje karijere ostavljao možda dojam samodopadnog košarkaša, no takvu sliku mijenja u zadnje vrijeme iz dana u dan.

Takoðer, nije kao velika veæina NBA košarkaša nadut kada izaðe iz amerièkih granica, a isto je tako veliki ljubitelj Europe i ovdašnjih kultura, što možda ne treba èuditi s obzirom da je najranije godine svog života proveo u Italiji.

Trenutaèno se njegovi Los Angeles Lakersi nalaze na proputovanju po Europi, a Bryant i ostali aktualni NBA prvaci su ovih dana u Barceloni. U èetvrtak æe s aktualnim europskim prvakom i španjolskim doprvakom, Barcelonom, odigrati ekshibicijsku utakmicu.

Divno je ovdje u Barceloni. Prelijepi grad, dragi ljudi”, rekao je Bryant dok se sa zvijezdom katalonskog kluba, Rickyjem Rubiom, slikao s obožavateljima.

Potom se osvrnuo na drugog španjolskog majstora pod obruèima – Paua Gasola, koji s njim dijeli svlaèionicu Lakersa.

Došao je kod nas 2008. godine i on mi je sinonim za uspjeh. On je pravi košarkaški majstor. Od dana kada je došao u Lakerse sva tri puta smo igrali NBA finale, a dva puta smo bili prvaci”, rekao je Kobe i dodao veliku pohvalu:

Za mene je Gasol ponajbolji krilni centar svih vremena. Jednostavno je briljantan.

Latest Posts

NE PROPUSTITE