Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant i Ginobili sve bližu dolasku u Italiju

Slavni talijanski košarkaški klub, bolonjski Virtus, spreman je ponuditi Kobeu Bryantu jednogodišnji ugovor s opcijom prekida u trenutku završetka štrajka u NBA ligi.

Za Associated Press tu je informaciju potvrdio Massimo Faraoni, generalni menadžer bolonjskog kluba, dodavši je da je na videokonferenciji objedinio predsjednika kluba Claudija Sabatinija, Bryantova agenta Roba Pelinku i vodeæe ljude iz tvrtke Solar, klupskog sponzora èije je ime tijekom prošle sezone klub nosio, i èije bi financije trebale biti kljuène pri akviziciji.

Mediji pretpostavljaju da je rijeè o godišnjoj plaæi od 6.7 milijuna dolara.

Virtus je Bryantu ponudio èetiri ugovorne opcije, koje se kreæu od jednogodišnje, preko jedno odnosno dvomjeseène suradnje, pa sve do plaæanja po odigranoj utakmici. Prošlog tjedna u talijanskim se medijima pojavila informacija da bi Bryant bio plaæen 739.640$ po svakoj domaæoj odigranoj utakmici.

Predsjednik Claudio Sabatini u petak je potvrdio za SkySport24 da Bryant želi iskljuèivo jednogodišnji ugovor, te da klubu sad predstoji pokušati skupiti novac.

Tom je prilikom Sabatini potvrdio da oèekuje odgovor od Luciana Capicchionija, menadžera 34-godišnjega argentinskog košarkaša San Antonio Spursa Emanuela Ginobilija, glede Argentinèeva povratka u klub s kojim je 2001. godine postao europski prvak.

Latest Posts

NE PROPUSTITE