Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant i Rondo propuštaju predsezonske utakmice?

Glavne zvijezde najuspješnijih NBA franšiza u povijesti, Kobe Bryant (Lakers) i Rajon Rondo (Celtics), prošle su sezone pretrpjeli teže ozljede te je još uvijek upitno kada će se vratiti na parket. Prema posljednjim informacijama, obojica će propustiti sve predsezonske utakmice svojih ekipe.

Podsjetimo, Bryant je pred kraj regularnog dijela prošle sezone doživio ozljedu Ahilove tetive te nije mogao pomoći ekipi u doigravanju. Prvu pripremnu utakmice za sljedeću sezonu Lakersi će odigrati 5. listopada protiv Golden State Warriorsa, a regularna sezona za njih počinje 29. listopada gradskim derbijem protiv Clippersa.

Očekuje se da će se Bryant vratiti na parket prije nego što se mislilo, ali to još uvijek neće biti dovoljno brzo da odigra neku od osam predsezonskih utakmica. Iz tabora Lakersa još uvijek ne žele postavljati datum povratka, nego žele da oporavak bude potpun, bez obzira koliko će vremena za to trebati. Hoće li to biti na vrijeme za početak regularne sezone, još nije poznato, ali ne bi iznenadilo ga vidimo Bryanta u sastavu ekipe u prvoj utakmici.

Rondo je pak prošle sezone “potrgao” prednje križne ligamente te je i on na putu teškog i mukotrpnog oporavka. Kao i u slučaju Lakersa, i Celticsi žele da se njihova zvijezda u potpunosti oporavi te ne žele stavljati pritisak na njega određivanjem datuma povratka. Ipak, čini se da bi Rondo mogao propustiti sve predsezonske utakmice, koje za Celticse započinju 7. listopada susretom protiv Toronta.

Posljednje informacije lokalnih medija govore da bi Rondo trebao propustiti i nekoliko prvih utakmica regularnog dijela sezone, no još uvijek ima više od mjesec dana do početka sezone te kako se budemo približavali tom datumu bit će jasnije hoće li moći igrati od početka sezone ili ne.

Latest Posts

NE PROPUSTITE