Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant: Isprašit æu par guzica na treningu

Prejednostavno je Miami Heat predvoðen LeBronom Jamesom nadigrao LA Lakerse Kobea Bryanta u božiænome košarkaškom spektaklu u Staples Centeru. Bilo je 96-80 za goste.

Kraj utakmice sezone osnovnog dijela NBA lige Bryant je doèekao bijesan. Osim što ga je u jednome paralelnom kretanju parketom James prilikom verbalnog prepucavanja oèigledno uspio isprovocirati (“Pitajte ga što je dobio za Božiæ!“, rekao je James novinarima na pitanje o èemu se dobacivao s najveæim rivalom.), Bryanta je osobito pogodilo nezalaganje njegovih suigraèa.

” Oèito æu na treninzima morati isprašiti koju guzicu” rekao je Bryant nastavivši:

“Ako nekome nešto ne ide u glavu normalno, onda mu to treba uliti nasilu.”

Samodopadnost, bahatost, pretjerana a nerealna samouvjerenost, sve je to po Bryantu, a i po ostalim istaknutim igraèima u redovima dvostrukih aktualnih prvaka, uzrok nedostojnog otpora floridskoj supermomèadi.

“Naša je igra bila nula, jedna velika nula. Igrali smo kao samozadovoljna momèad, mislili smo da smo nepobjedivi” rekao je takoðer Bryant, dok je Lamar Odom dodao:

” Osjeæamo se kao da æe se netko predati èim izaðemo na parket. Igramo s lažnim samopouzdanjem. Previše smo samouvjereni. To je naš problem, mislim, cijele ove sezone. Dopustili smo si takav pristup još tijekom pripremnog razdoblja.”

S druge strane, James (27 koševa, 11 skokova, 10 asistencija) i njegovi suigraèi zbog pobjede u Los Angelesu nisu pokazivali niti malo euforije.

“Ništa ovime nismo dokazali, niti nam je bila namjera ovom prilikom nešto dokazivati. Nastojimo samo dokazati jedan drugom da smo spremni igrati košarku na najvišoj razini, te se poboljšavati iz utakmice u utakmicu. Ovo je samo jedna utakmica.”

Chris Bosh (24k, 13s) poseban je naglasak stavio na igru Miamijeve momèadi u obrani.

“Igrali smo cijelu utakmicu dobro u obrani. Kièma naše igre u ovom je trenutku dobra obrana.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE