Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant: Lakersi će se boriti za naslov sljedeće sezone

Pred Los Angeles Lakersima je dugo i neizvjesno ljeto. Nakon neuvjerljive prošle sezone, u kojoj su jedva prošli u doigravanje, pokušat će se vratiti na vrh Zapada, a ključni čimbenik bit će odluka Dwighta Howarda o odlasku ili ostanku u ekipi. O stanju oko Lakersa jučer je progovorio Kobe Bryant, najveća zvijezda ekipe.

Bryant je propustio posljednje utakmice regularnog dijela sezone te cijelo doigravanje zbog ozljede Ahilove tetive, te se trenutno nalazi u fazi rehabilitacije od ozljede.

“Osjećam se sve bolje, već mogu hodati bez šepanja”, rekao je Bryant službene internetske stranice Lakersa. “Mogu hodati po stepenicama i stajati na prstima, što je dobar pokazatelj oporavka.”

Mnogi su navijači Lakersa zabrinuti kako će Bryant izgledati nakon povratka na parket od ove ozljede te hoće li moći igrati na visokoj razini iz prethodnih nekoliko godina. Bryant nije previše zabrinut oko toga i uvjeren je da će ponovno biti ključan igrač ekipe.

“Naučio sam kako igrati različitim stilovima. I prije nisam bio najbrži igrač na parketu, tako da sam morao naučiti kako biti učinkovit bez oslanjanja na atletske sposobnosti. Naučio sam kako se prilagoditi situaciji, tako da mogu igrati unatoč manjim ozljedama. Možete očekivati da ću dati sve od sebe sve dok igram za Lakerse i da kad budem spreman, da ću igrati na visokoj razini”, siguran je Bryant.

Najvažnije pitanje ovoga ljeta je ostanak Howarda u Lakersima. Trenutno nitko ne zna kakvu će on odluku donijeti, čak niti sam Howard, te će u narednim danima održati sastanke sa zainteresiranim ekipama. I sam Bryant je svjestan da će mnogo toga ovisiti o odluci ponajboljeg centra NBA lige današnjice:

“Ne mogu reći kakav će naš roster biti za sljedeću sezonu, to uvelike ovisi o odluci koju će Dwight donijeti. Vidjeli smo pred kraj sezone što on sve donosi kada je zdrav i mislim da ga to čini iznimno vrijednim za našu ekipu.”

Za kraj je Bryant najavio sljedeću sezonu: “Čujem brojne kritičare kako nas otpisuju, ali pustite da se situacija smiri. Imat ćemo ekipu na parketu koja će se moći boriti za naslov prvaka.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE