Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant: Mama mi je branila gledati Liverpool

Ponajbolji košarkaš današnjice, as LA Lakersa Kobe Bryant, velik je obožavatelj nogometa. No, prije nedjeljne utakmice izmeðu Chelseaja i Arsenala, nikada nije imao priliku pogledati neku utakmicu Premiershipa uživo.

Bryant, osvjedoèeni navijaè Barcelone i obožavatelj nogometa Lionela Messija, minulog je ljeta uživo pratio Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi, a boravak u Londonu, u sklopu europske turneje LA Lakersa, iskoristio je za odlazak na Stamford Bridge. Zajedno s još nekolicinom suigraèa iz Lakersa, svjedoèio je pobjedi Chelseaja protiv Arsenala 2-0.

“Kao klinac sam odrastao u Italiji, pa sam stalno visio na utakmicama Serije A. No, moj je san bio odlazak na utakmice engleskog prvenstva. Silno sam želio gledati Liverpool, ili neki drugi veliki klub, ali mi mama to nije dopuštala. ”Ne, neæeš iæi”, govorila mi je. Tako je i bilo. I, eto, nakon 20 godina, napokon mi se ostvario san gledanja Premierlige, bilo je izvanredno ” prièao je Bryant.

Ovoga puta nije rekao kako mu je velika želja pogledati Liverpool. Vjerojatno bi to iskustvo bilo previše depresivno.

Inaèe, Bryant se nakon utakmice na Stamford Bridgeu spustio u svlaèionice i razgovarao je s igraèima. Njegov favorit u engleskoj ligi je Didier Drogba.

Latest Posts

NE PROPUSTITE