Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant misli da uza sebe ima najtalentiraniju momèad svoje karijere

Kobe Bryant je u svojoj bogatoj karijeri imao priliku zaigrati s mnogim slavnim igraèima poput Shaquillea O’ Neala, Karla Malonea i Garyja Paytona, a u novije vrijeme sa zvijezdama poput Paua Gasola i Andrewa Bynuma. U novoj sezoni i godini koja slijedi, Bryant vjeruje kako su Lakersi najtalentiranija momèad lige te sigurno najbolji tim uz koji æe imati priliku igrati. Uz nove igraèe poput Dwighta Howarda i Stevea Nasha sigurno mogu do kraja.

“Gledano s moje strane, to je sigurno najtalentiranija skupina igraèa s kojima sam imao priliku raditi u Lakersima”, rekao je Bryant. “Kako god vi to vidjeli, ostaje nam za vidjeti možemo li doæi do naslova. Na papiru su to samo obrambeni igraèi godine, najkorisniji igraèi godine i All-Star igraèi. To su sve velika postignuæa, i ovdje se radi o igraèima koji su jedni od najboljih na svojim pozicijama.”

Lakersi su juèer imali veliku medijsku pozornost na otvaranju svoga trening kampa gdje su Steve Nash i Dwight Howard po prvi puta sudjelovali na treningu Lakersa otvorenome za medije.

“Ovo je moja momèad. Ali isto tako želim da Howard zna da æe ovo biti njegova momèad jednom kada se povuèem u mirovinu. Želim ga pouèiti svemu što znam kako bi ova organizacija nastavila s daljnjim radom kao da nikada nisam ni otišao”, završio je Bryant.

Latest Posts

NE PROPUSTITE