Saturday, December 10, 2022

ZADNJE OBJAVE

Bryant: Mislio sam da mi je karijera gotova

Kobe Bryant je ozlijedio gležanj u utakmici izmeðu Mavericksa i Lakersa odigranoj prošle subote i upitan je za veèerašnji nastup protiv Magica.

- Advertisement -

Bryant je ozlijedio isti zglob i nekoliko dana ranije u utakmici protiv Hawksa. “Mislio sam da sam gotov, skroz gotov”, rekao je Bryant, opisujuæi istegnuæe kao najstraviènije u karijeri. “Molio sam se da mi noga bude uspravna kada se ustanem. Uplašio sam se na mrtvo ime. Mislio sam da je gležanj dislociran. Svi smo bili poprilièno uplašeni jer je užasno izgledalo i postajalo je sve gore.”

Trener Lakersa Phil Jackson smatra da bi potencijalni izostanak Bryanta sa utakmice mogao imati pozitivan uèinak. “Kobe je prošle sezone igrao sa puno ozljeda i to je stvarno velika stvar. Nakon toga je prosjedio šest utakmica i mislim da mu je to bilo od velike pomoæi. Bilo bi odlièno za njega da dobije nekoliko dana odmora, ali ako bude mogao igrati, igrati æe”, kaže Jackson. “Mislim da neæe propustiti utakmicu, ali nismo sigurni kako je ozljeda napredovala pa moramo biti oprezni.”

Lakersi su trenutno na treæoj poziciji Zapadne konferencije, a Mavericksi imaju samo jedan poraz manje nego oni. Jackson je nedavno izjavio kako se nada da æe Lakersi ostvariti bolji ukupni rezultat od Chicago Bullsa kako bi imali prednost domaæeg terena ukoliko se sretnu s njima u finalu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE