Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant: Nadam se da ću u karijeri imati više od pet prstena

Iako ima 34 godine, Kobe Bryant je ove sezone u NBA ligi igrao gotovo kao u najboljim danima. No, teška ozljeda Ahilove tetive ga je pred kraj sezone izbacila s parketa.

U prvi je trenutak, nakon teške ozljede, postalo diskutabilno hoće li se Bryant uopće vratiti košarci. Sada to više vjerojatno nije dvojba, ali je pitanje kada će se vratiti punom košarkaškom ritmu. Sam Bryant je najavio da bi mogao biti u momčadi Los Angeles Lakersa već za početak iduće sezone, makar je takvo što i dalje prilično upitno.

Inače, Bryant s posebnim zanimanjem prati ovogodišnji finale jer bi se legendarni igrač San Antonio Tim Duncan, osvoje li Spursi naslov prvaka, mogao baš s Bryantom izjednačiti po broju osvojenih prstena (pet).

“Spursi bi nam mogli biti svojevrsni uzor. Oni su jako dugo u samom vrhu, a Duncan ima šanse osvojiti petu titulu u svojoj karijeri. Osobno se nadam da ću u karijeri osvojiti više od sadašnjih pet. Probat ću osvojiti šestu već iduće sezone. Želim biti spreman za to, sa svim svojim suigračima”, rekao je Bryant i dodao:

“I ove sezone smo igrali vrlo dobru košarku. No, bilo je i loših perioda. Nadam se i sličnoj momčadi kao ove sezone, jer tom igračkom kadru vjerujem”, dodao je za ESPN-ov radio Kobe Bryant.

Latest Posts

NE PROPUSTITE