Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant: Namjera mi je završiti karijeru u Barceloni

U razgovoru za Yahoo!Sports veæ godinama ponajbolji svjetski košarkaš, Kobe Bryant, ponovio je da bi igraèku karijeru volio završiti u Europi.

“Odlazak u Europu za mene bi bio prirodan završetak puta. Ne pretjerujem. Odrastao sam ondje i volio bih ondje ponovno igrati”, rekao je košarkaš LA Lakersa dodavši:

“Prije toga sa svojim bih savjetnicima morao analizirati tržište. Trenutaèno se odlièno igra u Turskoj (jedan od Bryantovih najznaèajnijih sponzora jest Turkish Airlines, op. a.), Španjolska veæ godinama ima ponajbolju ligu, dok je Italija u mom srcu zato što sam ondje proveo sedam godina svog djetinjstva. Nažalost, talijanska liga trenutaèno nije konkurentna.”

Bryant ugovor s Lakersima ima još dvije pune godine. Nakon što ga odradi, s nepunih 36 godina, preselio bi se u Europu.

Prošle je godine Bryant, inaèe poklonik Barcelonine nogometne momèadi i umijeæa Lionela Messija, javno koketirao s Kataloncima.

“Èekam da me iz Barcelone pozovu. Nadam se da æe se to dogoditi.”

“Obožavam Barcelonu. Svi znaju da je rijeè o meni najdražoj momèadi. Uvijek sam volio taj stil igre: kohezivan, s puno kreativnosti i upornosti. Divim se Barceloninim vrlinama”, rekao je Bryant, ali o Barceloninoj nogometnoj momèadi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE