Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant “nekoliko tjedana” udaljen od povratka na parket

Uskoro se na teren vraća jedna od najvećih zvijezda NBA lige. Naime, Kobe Bryant je sam izjavio da je veoma blizu povratka na parket i da ga od tog cilja dijeli svega nekoliko tjedana.

35-godišnji Bryant se na parket vraća nakon više od 7 mjeseci stanke. Podsjetimo, zvijezda Lakersa je u travnju ove godine zaradila ozljedu Ahilove tetive na utakmici protiv Golden State Warriorsa netom prije početka doigravanja.

Bryant je također izrazio zadovoljstvo nakon produženja ugovora s Lakersima, koje će mu u naredne dvije godine donijeti 48,5 milijuna dolara. Ove sezone Bryantu ističe ugovor vrijedan 30 milijuna dolara, a i sa smanjenjem ugovora na 23 milijuna godišnje ostat će najbolje plaćeni NBA igrač.

Prošle sezone Bryant nije pokazao znakove posustajanja te je prosječno bilježio 27,3 poena, uz 6 asistencija i 5,6 skokova po utakmici. Hoće li moći ponoviti takve brojke i nakon povratka od ozljede preostaje samo da vidimo, teško je za očekivati vrhunske partije nakon ozljede koja će mu onemogućiti jednaku pokretljivost na parketu kao i prije, ali Bryant ima pokojeg “asa u rukavu” i sigurno će biti veliko pojačanje za ekipu kada se vrati na parket.

Latest Posts

NE PROPUSTITE