Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant: Nitko me ne može dobiti 1 na 1

Večeras nas očekuje sjajan NBA dvoboj između Los Angeles Lakersa i Miami Heata, koji započinje u 4 sata i 30 minuta iza ponoći. Sve oči bit će uprte u dvojicu igrača, Kobea Bryanta i LeBrona Jamesa.

Zanimljivo je da su obje ekipe započele s dobrim igrama u posljednje vrijeme te je sigurno da nas očekuje veličanstven dvoboj u kojem konačno slavlje može otići na obje strane. Svi mediji govore samo o ovom dvoboju, te je tako Kobe Bryant odgovorio na jedno zanimljivo pitanje novinara u svome stilu.

Novinar ESPN-a pitao je najveću zvijezdu Lakersa može li pobijediti LeBrona u igri 1 na 1, a Kobe je bez razmišljanja odgovorio: “Bez ikakve sumnje. Što se tiče igre 1 na 1, ja sam ovdje najbolji ikada.”

Time je Bryant potvrdio svoje samopouzdanje i vjeru u svoje sposobnosti, koje ga dobro služe i u 34. godini života, u kojoj prosječno postiže 29,9 poena po utakmici, što je najviše u NBA ligi trenutno. LeBron James je pak s 26 poena po utakmici peti strijelac lige, ali njegova momčad igra bolje i na prvom je mjestu Istoka s omjerom 25-12, dok su Lakersi s omjerom 17-21 na 11. mjestu Zapada.

Latest Posts

NE PROPUSTITE