Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant od Howarda tražio da bude “pomoæni igraè”?

Kada je centar amerièke košarkaške momèadi Orlando Magic, Dwight Howard, zatražio razmjenu u neki drugi klub, mislilo se da su prva opcija Los Angeles Lakersi. Meðutim, to se promijenilo nakon razgovora Howarda i Kobea Bryanta.

Howard je imao veliku želju zaigrati za Lakerse, ali se ista ugasila nakon njegovog sastanka s voðom momèadi iz Los Angelesa – Bryantom, tvrdi izvor blizak cijeloj situaciji. I dok je Howard mislio da æe u Lakersima s Bryantom igrati ubitaèni dvojac, “crna mamba” imala je drugih planova.

Bryant je Howardu, u jednom privatnom razgovoru, objasnio da bi on bio tek treæi igraè momèadi. Meðutim, ne kao u Bostonu ili Miamiju gdje su sva trojica ravnopravna, veæ tek kao potpora njemu i Pauu Gasolu.

Howard je, prema rijeèima neimenovanog izvora, ostao šokiran nakon tog razgovora s Bryantom, te je nakon njega u potpunosti prekrižio odlazak u Los Angeles. Jedine dvije momèadi koje imaju realnih šansi potpisati višegodišnji ugovor sa “supermanom” su njegov sadašnji klub (Orlando) i New Jersey Netsi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE