Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant: Ovaj je naslov najslaði od svih pet

Nikad nisam bio sretniji naslovom prvaka. Zato što je osvojen protiv Celticsa,” dao si je oduška nakon velike pobjede u finalu NBA doigravanja MVP finalne serije Kobe Bryant.

Da, ovo mi je najslaði naslov od pet dosadašnjih. I najteže izboren. Želio sam ga toliko jako. Kada nešto želite tako jako, èesto vam isklizne iz ruku. Sreæom, moji su me deèki izvlaèili kad nije išlo,” priznao je 32-godišnji košarkaš suigraèima velike zasluge.

Razloga za zadovoljstvo imao je i Phil Jackson, najtrofejniji trener u povijesti NBA lige. Pitanje je, meðutim, hoæe li, sljedeæe godine 65-godišnji trener, nastaviti na klupi Lakersa:

Moram najprije duboko udahnuti, uzeti vremena i dobro o svemu porazmisliti. Uživat æu u ovom trenutku, a odluku o buduænosti donijeti za tjedan dana,” rekao je Jackson, kojega iz Los Angelesa tjera èinjenica da mu vlasnik kluba Jerry Buss želi smanjiti plaæu.

Lakersima je èestitao i sjajni trener Bostona Doc Rivers, koji je ove sezone izvukao iz svojih igraèa sve što je mogao. I njegova je buduænost na klupi doprvaka dvojbena, kao što je i izgled momèadi iz Bostona u sljedeæoj sezoni.

Dajmo, za poèetak, zasluge Lakersima. Igrali su ovo finale fantastièno,” rekao je trener kluba koji je prvi put u vlastitoj povijesti izgubio sedmu utakmicu finala.

Što se tièe moje momèadi, mogu reæi da smo mi najzbijenija, najemotivnija i najluða skupina ljudi kojima sam ikad bio okružen. Doigravanje smo igrali odlièno zbog sjajnoga, ludo dobrog odnosa unutar momèadi. Da, bilo je plaèa u svlaèionici. Igraèima je stalo. Nisam vidio suhog oka, momci se osjeæaju grozno. Dobro je to. Pokazuje koliko smo ovaj naslov jako željeli,” dodao je.

Latest Posts

NE PROPUSTITE