Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant: Ovo je jedan od najgorih osjećaja u karijeri

Kobe Bryant, jedan od najboljih košarkaša svih vremena, ove sezone više neće igrati za svoje Los Angeles Lakerse. Neki idu toliko daleko, te govore kako je ovo zapravo njegov konačni kraj.

Podsjetimo da su pretrage, nakon ozljede na utakmici protiv Golden Statea, pokazale potpuno puknuće Ahilove tetive Bryantove lijeve noge, te je on već operiran. Iz kluba su kratko izjavili da će oporavak 34-godišnje zvijezde Lakersa potrajati i do devet mjeseci.

“Mnogo je košarkaša imalo točno ovakvu ozljedu, pa na njihovom primjeru znam što moram raditi. No, imam i odličnu brigu iza sebe, tako da ćemo vidjeti kuda će me sve ovo odvesti”, rekao je Kobe Bryant i nije želio ulaziti u polemiziranja kada će se vratiti i hoće li se vratiti.

“Strašno smo se borili zadnjih mjeseci za doigravanje. I zato je ovakav događaj time strašniji. Užasno, zbilja se užasno osjećam. Vjerujte mi da je ovo jedan od najgorih mojih osjećaja u stvarno dugoj karijeri”, rekao je peterostruki osvajač NBA prstena i četvrti strijelac svih vremena u ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE