Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant ponovno ide u Njemaèku na lijeèenje, vodi i Bynuma

Kobe Bryant prije poèetka protekle sezone proveo je odreðeno vrijeme u Njemaèkoj gdje je obavio zahvat na desnom koljenu, a èini se da je i više nego zadovoljan rezultatima jer isto planira ponoviti i prije poèetka sljedeæe sezone.

Bryant je u Njemaèkoj podvrgnut postupku kojim se dobiva vlastita plazma obogaæena trombocitima, koja se potom ubrizgava u ošteæeni dio tijela. Oèito je postupak bio uspješan jer je Kobe odlièno izgledao na parketu i mogao se nositi s puno mlaðim igraèima od sebe. Nije bilo boli u koljenu te je Bryant sezonu završio kao drugi najbolji strijelac lige, odmah iza Kevina Duranta.

Isti postupak Bryant æe odraditi u Njemaèkoj i ovoga ljeta, a uz Bryanta Njemaèku æe posjetiti i njegov suigraè Andrew Bynum. On je takoðer u prošlosti imao problema s koljenima i nada se da æe mu ovaj zahvat pomoæi da izbjegne nove ozljede. Bynum je ove sezone pokazao veliki napredak u odnosu na prošlu te je danas uz Dwighta Howarda najbolji centar NBA lige.

Lakersi su nastup u doigravanju završili u polufinalu Zapada gdje ih je Oklahoma svladala rezultatom 4-1. Odmah nakon toga poèele su prièe o velikim promjenama unutar momèadi te se èesto spominje moguænost da æe jedan od visokih igraèa, Pau Gasol ili Andrew Bynum, napustiti ekipu prije poèetka nove sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE