Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant preuzeo odgovornost za poraz

Voða Lakersa, Kobe Bryant, je preuzeo odgovornost za sinoænji uvjerljivi poraz (97:82) u gostima kod vodeæe momèadi lige (omjer 27-4), San Antonio Spursa.

“Nisam mogao pogoditi, i od toga je sve krenulo u krivom smjeru. Jednostavno moram pospremiti loptu u koš. To je moja odgovornost, moj posao”, izjavio je 32-godišnji Bryant nakon treæeg poraza njegovih Los Angeles Lakersa zaredom.

Premda je bio vodeæi strijelac Lakersa na utakmici sa 21 poenom, za tu brojku mu je bilo potrebno èak 27 šuteva iz igre. Još gore od ukupnog šuta 8-27, zvuèi podatak o trinaest uzastopnih promašenih pokušaja iz igre. Inaèe je Kobe u sezoni na tradicionalno visokoj razini s prosjecima od 25,1 poena, 5,1 skokova i 4,5 asistencije.

Zanimljivo je svakako napomenuti kako je Bryant u intervjuu uoèi utakmice sa Spursima kritizirao suigraèe izjavivši kako je spreman za derbi, no da nije siguran jesu li spremni i oni. Ipak, nakon treæeg poraza u nizu oèito i Kobe shvaæa da nisu suigraèi jedini razlog lošijoj formi aktualnih prvaka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE