Monday, September 25, 2023

ZADNJE OBJAVE

Bryant: Radim ovo 20 godina, zašto ste iznenađeni?

Kobe Bryant, jedan od najboljih igrača svih vremena postigao je 38 poena u pobjedi protiv Minnesote. Tako je pomogao svojoj momčadi da izbjegnu izjednačenje franšiznog rekorda od 10 uzastopnih poraza. Također, Bryant je s ovih 38 poena postao najstariji igrač koji je postigao više poena nego što ima godina, od vremena kada je Michael Jordan 2003. postigao 43 poena u svojoj 40 godini. Osim Jordana, jedini koji su bili stariji od Kobea su Kareem Abdul Jabbar i Karl Malone.

Deset godina nakon što je zabio 81. poen ekipi Sama Mitchella, Kobe je ovaj put zabio 38 Minnesoti koju vodi Mitchell. Lakersi su pobijedili 119-115, a Kobe je za 33. minute provedene na terenu imao šut 10-21. Također je imao 5 skokova i 5 asistencija. Za Kobea je ovo bilo jednostavno, no ovakav nastup sve je ugodno iznenadio. „Gledate ovo već 20. godina. Zašto ste impresionirani “, izjavio je Kobe.

Također je rekao: „Pogađao sam šuteve koje sam trebao pogoditi. Pogađao sam i stvarao otvorene šuteve. A kad se to dogodi uđeš u ritam počneš pogađati malo teže šuteve.“

Nadamo se kako će Kobe do kraja sezone odigrati što više ovakvih utakmica i uveseljavati ne samo navijače Lakersa, nego i ostale ljubitelje košarke.

Latest Posts

NE PROPUSTITE