Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant: “Recesija neæe otjerati NBA publiku iz dvorana”

Kobe Bryant, MVP finala NBA lige prošle sezone i jedan od najboljih košarkaša današnjice, zapoèeo je azijsku turneju pod pokroviteljstvom Nikea na kojoj promovira tenisice s njegovim potpisom.

Bryant je prošle sezone s LA Lakersima osvojio svoj èetvrti naslov NBA prvaka. Prva tri osvojio je od 2000. do 2002. godine, kada su Lakersi tri puta zaredom uzimali prstene.

Bek – šuter koji je veæ duže od desetljeæa jedan od simbola NBA lige, bio je toplo pozdravljen od oko 1.000 obožavatelhja u Manili na Filipinima, prvoj postaji sponzorske turneje. U sklopu iste, Bryant æe posjetiti još Singapur, Tajvan, Hong Kong i Kinu (Šangaj i Chengdu).

Na Filipinima je veæ treæi puta.

“Ova zemlja je poput doma koji je daleko od doma. Sviða mi se ovdje. Ljudi me tretiraju poput èlana obitelji, doèekali su me toplo i raširenih ruku” izjavio je Bryant, koji je od šeste do 13. godine živio u Italiji.

Osvrnuo se i na svjetsku gospodarsku krizu, te porast nezaposlenosti u SAD-u. Ipak, vjeruje da æe Amerikanci i dalje plaæati ulaznice i puniti NBA dvorane…

“Njihova žrtva natjerat æe i mene na još veæe žrtvovanje, još veæi trud. Ostavljat æu uvijek srce na parketu znajuæi da je možda baš to utakmica koju neko dijete ili neka obitelj gleda po prvi puta uživo, ili možda èak i zadnji puta” objasnio je Kobe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE