Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant se ispromašivao pa pogodio za pobjedu, uvjerljivi Spursi

U osam utakmica igranih u noæi sa subote na nedjelju, zvijezda Los Angeles Lakersa Kobe Bryant bio je heroj grada Hollywooda.

    • Rekorderi dana

  • Koševi: Josh Smith (34)
  • Asistencije: Deron Williams (15)
  • Skokovi: Ersan Ilyasova (16)
  • Ukradene lopte: J.R. Smith (5)
  • Blokade: Roy Hibbert (4)

Bryant je do 20 sekundi prije kraja susreta, pri zaostatku 83:85 za New Orleans Hornetsima, imao katastrofalan šut iz igre 2-20, a onda je pogodio svoju prvu tricu iz osmog pokušaja za vodstvo 86:85. Jarrett Jack je nakon toga promašio zicer pod košem s jednom rukom, pa je prièu s linije slobodnog bacanja zakljuèio Matt Barnes. Još je jednom “crna mamba” pokazala koliko je ubojita kada je najbitnije.

Paul Gasol ubacio je 21 poen uz 11 skokova, a Andrew Bynum 19 plus 10. Goste je s 18 poena i 10 asistencija predvodio Jack.

New York Knicksi su bez najvjerojatnije za ostatak sezone izgubljenog Jeremyja Lina slavili u Madison Square Gardenu protiv Cleveland Cavaliersa 91:75. J.R. Smith ubacio je 20, a Carmelo Anthony 19 za pobjednièku momèad, dok je goste, koji su igrali bez prvog picka drafta Kyriea Irvinga, predvodio Antawn Jamison s 13 poena. Bila je to sedma pobjeda Knicksa zaredom na svom parketu.

San Antonio Spursi nastavljaju s odliènim igrama. Noæas su u svojoj dvorani slavili protiv Indiana Pacersa 112:103, predvoðeni “starim” Timom Duncanom. Centar Spursa ubacio je 23 poena i uhvatio 11 lopti pod obruèima. Tony Parker i Manu Ginobili ubacili su svaki po 18, baš kao i dvojac na drugoj strani Paul George i Danny Granger. San Antonio je trenutno druga momèad Zapada s dvije i po utakmice zaostatka za vodeæom Oklahomom.

Spomenimo još petu uzastopnu pobjedu Los Angeles Clippersa, po prvi put nakon 2006. godine, protiv Utah Jazza. Bilo je 105:96 za drugi sastav iz LA-a koji se nalazi samo jednu utakmicu u zaostatku za gradskim rivalom Lakersima u borbi za prvo mjesto divizije Pacific.

Chris Paul bio je najefikasniji kod Clippersa s 26 koševa, a Blake Griffin je pridodao 24. Gostima nije pomoglo ni 26 koševa Ala Jeffersona, kao ni 18 Paula Millsapa, da izbjegnu treæi uzastopni poraz.

Latest Posts

NE PROPUSTITE