Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant se nada povratku prvog dana sezone uz Dwighta Howarda

Ponajbolji košarkaš današnjice Kobe Bryant najavio je da bi se mogao vratiti na parket i prije nego se to predviđalo, nakon što je u završnici sezone bio podvrgnut operaciji puknute Ahilove tetive.

Brynat je nadanje u svoj povratak prvog dana nove sezone obznanio u ekskluzivnom intervjuu za ESPNLosAngeles.com ovog ponedjeljka.

“To mi je cilj (povratak na prvi dan sezone). S Ahilovom tetivom treba imati strpljenja. Treba proći određeno vrijeme da zacijeli i tek se onda mogu vratiti napornim treninzima. Čekam doktora kao što pustinja čeka vodu da mi saopći da je tetiva spremna za maksimalne napore. To će biti savršen dan”, rekao je Bryant, a potom najavio da u novu sezonu namjerava krenuti s Dwightom Howardom, koji će od 1. srpnja biti slobodan potpisati za neku drugu momčad.

“Pustit ćemo druge momčadi da s njime razgovaraju, no mi ćemo imati posljednju riječ. Svi želimo da ostane i što se mene tiče on i ja ćemo i iduće sezone igrati za Lakerse”, uvjereno je izjavio 34-godišnji Bryant.

Podsjetimo, Howard predstojećeg ljeta postaje slobodan igrač, te ima opciju potpisati za neki drugi klub ili produljiti suradnju s Lakersima. Prema prvim informacijama Houston, Dallas, Atlanta, Golden State i Cleveland su najzainteresiraniji klubovi za angažman ponajboljeg centra NBA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE