Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryant: Volio bih dogodine igrati s Anthonyjem

Manje od 48 sati otkako je Carmelo Anthony oborio njegov rekord u dvorani Madison Square Garden po broju koševa, Kobe Bryant je izjavio da bi volio iduće sezone zaigrati s njim u tandemu.

Anthony je u pobjedi New Yorka nad Charlotteom ubacio 62 poena, jedan više nego što je Kobe Bryant to učinio u pobjedi Lakersa nad Knicksima. Krilni igrač New Yorka će na kraju ove sezone moći birati da li će potpisati novi petogodišnji ugovor s Knicksima i zaraditi gotovo 130 milijuna dolara ili će postati slobodan igrač i slušati ponude drugih klubova.

“Gledajte, svi žele igrati u Los Angelesu. New York je predivan grad, nemojte me pogrešno shvatiti, ali je daleko hladniji od L.A.-ja. Ovdje imamo palme, plažu pa je samim time igranje privlačnije”, rekao je Bryant, koji je dosada igrao s Anthonyjem samo u reprezentaciji SAD-a.

“Ako želi prijateljski savjet bit će mi jako drago da mu pomognem. Mislim da on mora u konačnici zajedno sa svojom obitelji donijeti odluku što je za njih najbolje. No jedini način za osvajanje naslova je da se udruži s nekim. Nitko ne pamti najbolje strijelce lige, već osvajače naslova. Najvažnije je uzeti naslov”, rekao je Bryant, te potom naveo savršeni primjer.

“Uzmimo LeBrona Jamesa. Stigao je iz Clevelanda u Miami, žrtvovao se za momčad i uzeo dva naslova prvaka. To je narav zvijeri. To je ono što mi radimo. Tek kada si uspješan i pobjeđuješ, tek si tada veliki igrač. Osobno bih volio igrati s Carmelom”, zaključio je ponajbolji igrač svih vremena, koji je s Lakersima uzeo pet naslova prvaka NBA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE