Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bryantove šuterske brojke na startu sezone

Lakersi se očekivano jako muče na početku nove sezone. U prvih pet utakmica su upisali isto toliko poraza, sve redom protiv momčadi sa zapadne konferencije. Najveći poraz su im nanijeli Warriorsi koji su im zabili 127 poena, a dopustili 104.

U slaboj defenzivnoj momčadi, brojke jednog čovjeka se ističu, taj čovjek je, naravno, Kobe Bryant. Prosječno zabija 27.6 poena uz 5.6 skoka i 2.8 asistencije. U prosjeku uzima 24.4 lopte,a pogađa njih 40 posto. Za tri poena gađa 30 posto a protiv Sunsa je uzeo nevjerojatnih 37 lopti. U pet utakmica Bryant je gađao 122 puta iz igre i promašio je čak 73 puta. Samo je 15 igrača u ligi koji su više puta šutirali iz igre, nego što je Kobe promašio.

U sljedećim utakmica Lakersi će se opet mučiti doći do pobjede jer im slijede okršaji s dobrim momčadima kao što su Memphis, GSW i San Antonio. Lijepo je vidjeti kako Kobe i u 36. godini života i dalje može pružati dobre igre i ubacivati u serijama, ali usprkos tome trudu, Lakersi će većini momčadi ove sezone biti lak zalogaj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE