Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bucksi blizu dogovora sa Jasonom Terryjem

Milwaukee Bucksi imaju solidne bekove u početnoj postavi – Matthew Dellavedova i Michael Carter-Williams na poziciji playmakera i Khris Middleton na poziciji bek šutera. Uz to, pokretanje akcija će dijelom preuzeti Giannis Antetokounmpo kao point forward. Ali, klupa im je mlada i nedokazana, a pogotovo se bek šuteri Rashad Vaughn i Malcolm Brogdon dovode u pitanje.

Tu dolazi Jason Terry. Terry će do početka sezone napuniti 39 godina, ali je prošle sezone odigrao solidno u Rocketsima. Naravno, imao je ograničenu ulogu koju će i sada dobiti. Donekle može poslužiti kao playmaker te je dobar u catch-and-shoot situacijama. Prošle sezone mu je uspješnost za tri bila 35,6%. Također, u obrani je bolji nego što bi ste očekivali.

U ograničenoj ulozi – 15 minuta po večeri, on bi bio koristan za Buckse. Donio bi veteransku stabilnost na parketu, a i u svlačionici. Bucksi bi ga najvjerojatnije potpisali na jednu godinu, vjerojatno za room exception. Ovaj potez bi tako za Buckse bio pametan, ništa veliko, ali solidno.

Latest Posts

NE PROPUSTITE