Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bucksi doèekali i pozdravili Carlosa Delfina

Argentinski 200 centimetara visoki košarkaš Carlos Delfino, koji igra na poziciji branièa šutera ili niskog krila, pozdravljen je i predstavljen u svom novom klubu, NBA momèadi Milwaukee Bucksima.

U nedavnoj razmjeni izmeðu Milwaukeeja i Toronto Raptorsa, novi èlanovi Bucksa postali su Delfino i hrvatski reprezentativni braniè Roko Ukiæ, dok su u suprotnom pravcu otišli Amir Johnson i Sonny Weems.

“Moj povratak u NBA ligu dogodio se vrlo brzo” rekao je Delfino, kojeg su Detroit Pistonsi izabrali kao 25. izbor u prvoj rundi drafta 2003. godine, èime je Delfino postao prvi Argentinac u povijesti koji je bio izabran u prvoj rundi. Delfino je u Detroitu igrao od 2004. do 2007. godine, a potom još jednu sezonu u Toronto Raptorsima. Prošlog je ljeta potpisao trogodišnji ugovor sa Himkijem.

Uz Delfina, pred mikrofone je stao i australski centar hrvatskih korijena Andrew Bogut, koji još uvijek prolazi proces rehabilitacije nakon stres frakture u leðima, zbog koje je propustio drugu polovicu prošle sezone.

“Moj cilj je biti spreman za poèetak trening kampa” rekao je Bogut koji od srpnja radi prema posebnom programu, u koji nisu ukljuèeni kontakti sa suigraèima na terenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE